Tettegouche State Park's Visitor Center 5702 Highway 61 Silver Bay, MN 55614 October 26, 2017

AGENDA

9:30 AM	1. Introductions and Welcome (30 mins; chair Brook Maier)
---------	---

- Welcome and introductions
- Housekeeping
- Approval of Agenda (with member identification of any conflict of interest on agenda items. <u>See 'Parks and Trails Legacy Advisory Committee - Member</u> <u>Expectations and Statutes'</u>, 3.3 – 3.7)
- Approval of Minutes from August meeting
- 10:00 AM 2. Welcome/overview from Split Rock Lighthouse/Tettegouche State Parks' staff (20 mins; Nadine Meyer)
- 10:20 AM 3. Legacy agency liaisons updates (20 mins; Emmett Mullin, Renee Mattson, Paul Purman)
- 10:40 AM 4. 2017 Work-planning item 2018 events (60 mins; Bob Bierscheid, all)
- 11:40 AM 5. Integrated website update and demo (30 mins; Stefanie Stearns)
- 12:10 PM lunch
- 12:40 PM 6. 2017 Work-planning item Shared Outcomes reporting (35 mins; liaisons)
- 1:15 PM 7. Youth Outreach observations (15 mins; Maria Lee)
- 1:30 PM 8. Subcommittee break-out sessions, and report out. We plan to focus this on 2018 events topics. (30 mins meetings; 15 report out)
- 2:15 pm 9. Updates (15 minutes, as needed).
 - New member recruitment process
 - New officer selection process for 2018
 - Next meeting December 7. Location: TBD, hosted by Met Council, with site visit.
 - Other?

2:30 pm 10. Adjourn

The site visit will take place at **Split Rock Lighthouse State Park** <u>on Wednesday, October 25 at 3:30pm</u>. Initial Meeting Location: group meets up at the <u>Trail Center at Split Rock Lighthouse SP</u> for an overview of the state park campground project and the regional mountain bike trail project.