Parks and Trails Legacy Advisory Committee Meeting Kilowatt Community Center meeting room 600 Kilowatt Drive Granite Falls, MN 56241 June 25, 2015

## AGENDA

- 9:30 am 1. Introductions and Welcome (Brian Hubbard)
  - Housekeeping
  - Approval of Agenda
  - Approval of Minutes
  - Welcome to Granite Falls staff tbd
- 10:00 am 2. Legislative report from the Liaisons and Chair (30 mins)
- 10:30 am 3. Update on Five Year Benchmark Evaluation Process: Presentation and discussion (Paul Purman/Brian/liaisons/Benchmarks subcommittee members; 45 mins)
- 11:15 am break (15 mins)
- 11:30 am 4. UM Survey work update (liaisons; 45 mins)
- 12:15 pm 5. Lunch (30 mins)
- 12:45 pm 6. Communications subcommittee social media outreach (Brook Maier; 20 mins)
- 1:05 pm 7. Subcommittee Meetings (40 mins)
- 1:45 pm 8. Subcommittee Reports and discussion (45 mins, or about 10 mins each)
  - Communications
  - Funding
  - Governance
  - Youth
  - Benchmark

2:30 pm 9. Adjourn