Parks and Trails Legacy Advisory Committee Meeting Elm Creek Park Reserve June 22, 2017

AGENDA

9:30 AM	 1. Introductions and Welcome (30 mins; Brook Maier) Welcome (including a brief welcome from park staff) Housekeeping
	 Approval of Agenda (with member identification of any conflict of interest on agenda items. See 'Parks and Trails Legacy Advisory Committee - Member Expectations and Statutes', 3.3 – 3.7)
	 Approval of Minutes from April meeting
10:00 AM	2. Welcome/overview from Three Rivers Park District (20 mins; Boe Carlson)
10:20 AM	3. Legislative updates from Legacy agency liaisons (25 mins; Erika Rivers, Emmett Mullin, Renee Mattson)
10:45 AM	4. 2017 Work-planning item – 2018 events (60 mins; Brook, Bob B, all)
11:45 AM	5. Takeaways on accessibility and outdoor recreation, from the Minnesota Council on Disability conversation in April (30 mins; Brook & Accessibility Workgroup)
12:15 PM	lunch
12:45 PM	6. Integrated website project – demo, update, Q&A (30 mins; Stefanie Stearns)
1:15 PM	7. Subcommittee break-out sessions, and report out. Please attend the subcommittee session of your choice. (45 mins meetings; 15 report out)
2:15 pm	 8. Updates (15 minutes, as needed). Next meeting – August 24. Location: TBD, hosted by Greater MN, with site visit to follow. Other

2:30 pm 9. Adjourn

Please stay and join a **site visit** from 3 to 5 p.m., or for as long as you are able. Dress for the weather, including boots!