Parks and Trails Legacy Advisory Committee Meeting Whitewater State Park 19041 Highway 74, Altura, MN 55910 April 27, 2017

AGENDA

- 9:30 am 1. Introductions and Welcome (30 mins; Brook Maier)
 - Welcome (including a brief welcome from park staff)
 - Housekeeping
 - Approval of Agenda (with member identification of any conflict of interest on agenda items. <u>See 'Parks and Trails Legacy Advisory</u> <u>Committee - Member Expectations and Statutes'</u>, 3.3 – 3.7)
 - Approval of Minutes from February meeting
- 10:00 am 2. Legislative updates from Legacy agency liaisons (30 mins; Erika Rivers, Emmett Mullin, Renee Mattson)
- 10:30 am 3. 2017 Work-planning item 2018 events (60 mins; Brook, Bob B, all)
- 11:30 am 4. Integrated website project demo, update, Q&A (30 mins; Stefanie Stearns)
- Noon lunch
- 12:30 pm 5. Subcommittee break-out sessions, and report out. Please attend the subcommittee session of your choice. (45 mins meetings; 15 report out)
- 1:30 pm 6. Perspectives on accessibility and outdoor recreation, from the Minnesota Council on Disability (45 mins; George Shardlow and others)
- 2:15 pm 7. Updates (15 minutes, as needed).
 - Next meeting June 22. Location: Elm Creek Park Reserve (Maple Grove), hosted by Met Council, with site visit to follow.
 - Other
- 2:30 pm 8. Adjourn

Please stay and join a site visit of the new Legacy-funded campground at Whitewater, with special attention to accessibility considerations, from 3 to 5 p.m., or for as long as you are able. Dress for the weather, including boots! (PPEs such as hard hats and reflective vests, will be provided).